Reformes integrals

Reformes integrals a Andorra Empresa líder en reformes integrals a Andorra, especialistes en reformes de banys-cuines, reformes d'habitatges a Andorra, reformes d'oficines a Andorra, reformes de locals a Andorra. Reformes de comunitats a Andorra i rehabilitació de façanes a Andorra. Amb àmplia experiència en el sector per brindar-los un assessorament de principi a fi en el seu projecte de reformes.

 

Reformes integrals: L’assessorem i ens preocupem d’instal·lar li qualsevol treball que compongui la reforma a realitzar.

Feines de paleta
Mobiliari
Metal·listeria
Cristalleria
Informàtica
Seguretat
Accessos
Portes automàtiques

Qualsevol altre complement necessari per a l’execució de l’obra… Fins i tot la neteja final.

Tràmits: Procedim al tràmit de qualsevol document, o bé, legalització necessària per a dur a terme l’obra.

Legalitzacions d’instal·lacions
Assessorament tècnic d’arquitectura
Legalitzacions
Supervisió i assessorament tècnic
Control i seguiment de l’obra

Disseny botigues

Disseny: Li dissenyem el seu projecte en el local, adaptant en ell les seves necessitats amb el nostre assessorament i, posteriorment, es valoren en un pressupost tots els treballs a realitzar.

Distribució d’espais: La distribució del local s’efectua utilitzant cotes reals i elaborem planells en planta, alçats i amb vistes en 3D del seu negoci.
La nostra empresa aporta totes les idees possibles d’idoneïtat, però sempre té en compte les del client, així com els seus criteris i opinions al respecte.

Instal·lacions: Elaborem planells d’instal·lacions i de distribució de la il·luminació, per a un millor sincronisme entre el disseny i la funcionalitat, que és primordial en qualsevol local comercial.

Pintura botigues
Pintura: Treballs de pintura de tot tipus a locals particulars i comercials:
Bars
Botigues
Perruqueries
Altres serveis

Retolació: Tot tipus de retolació en parets i vidres, així com lluminosos, banderoles i lones impreses.