Reformes CSG som una empresa constructora d'Andorra que realitza tot tipus d'obres; construcció de cases a mida, cases unifamiliars, xalets rústics, xalets moderns, reformes de banys, reformes de cuines, parquets i revestiments, reformes de pisos i locals comercials. Cobertes de fusta i cobertes de pissarra del Pais.
Empresa especialitzada en Reformes de la llar, banys, cuines i botigues a Andorra

Construcció de Xalets a mida

Reformes CSG som una empresa constructora d’Andorra que realitza tot tipus d’obres; construcció de cases a mida, cases unifamiliars, xalets rústics, xalets moderns, reformes de banys, reformes de cuines, parquets i revestiments, reformes de pisos i locals comercials. Cobertes de fusta i cobertes de pissarra del Pais.
Oferim l’assessorament adequat i personalitzat en cada projecte, proposant solucions fiables, eficients i econòmiques adaptades a les necessitats dels nostres clients a l’hora d’efectuar el disseny, planificació i construcció de la seva casa.
Reformes CSG Andorra Construccions coordina, organitza i executa les obres de principi a fi, des de l’arquitecte fins a l’interiorista, passant per tots els industrials que intervenen en la construcció d’una casa a mida o xalet a mida, cuidant tots els detalls sense pèrdues de temps, amb seguretat i garantia de control de qualitat, per això comptem amb un equip multidisciplinari de professionals amb una àmplia experiència.